Minden rendeléshez 1 éves Zöld Újság digitális előfizetést adunk ajándékba! - 2 vagy több termék vásárlása esetén ingyenes a házhozszállítás!

VitalMix multivitamin termékcsalád

 

A Vitalmix márka megalkotásakor az volt a cél, hogy olyan készítményeket kínáljunk a vásárlóknak, amelyek egyszerű és hatékony megoldást nyújtanak az egészség megőrzéséhez és a teljes értékű élet eléréséhez.

Legfontosabb kincsünk az egészségünk, és köztudott, hogy a vitaminok és az ásványi anyagok kulcsszerepet játszanak a megőrzésében. Mivel egyre kevesebb a táplálékokban az ilyen hasznos anyagok mennyisége, szükségünk van étrend-kiegészítők fogyasztására. Azonban nagyon nehéz feladat a megfelelő mennyiségű és minőségű termék kiválasztása, mert könnyen eltéved az ember a sok különböző típus és márka között.

A VitalMix multivitaminok létrehozásával arra törekedtünk, hogy kifejlesszünk egy hatásos, minden korosztály igényét és elvárását kielégítő olyan termékcsaládot, ahol a készítményekben lehetőleg az összes létfontosságú vitamin és ásványi anyag megtalálható legyen a napi szükségleteknek megfelelő mértékben, egyszerű és könnyen használható formában. Emellett egy másik kiemelkedően fontos szempontunk az volt, hogy az összetevők gondos megválogatásával és összehangolásával a hatóanyagok egymást támogatva és szinergiában együttműködve fejtsék ki jótékony hatásukat, ezzel is fokozva a készítmények eredményességét.

Közismert tény, hogy a multivitaminoknál nem az egyes vitaminok mennyisége, hanem az egymáshoz viszonyított arányuk a legfontosabb szempont, mivel sok létfontosságú tápanyag csak egy másik jelenlétében tud teljesen hasznosulni.

Mi ezt a hatást még tovább erősítettük a magas hatóanyag tartalmú gyógynövényekkel. A máriatövis, a kurkuma, a likopin vagy akár a japán keserűfű kivonat már önmagában fogyasztva is rendkívül jótékony hatással van a szervezetünkre. Azért zártuk egy kapszulába ezeket a fontos hatóanyagokat, hogy minden nap élvezhessük a jótékony hatásukat, ezzel is arra törekedve, hogy teljes értékű életet élhessünk.

 

Bízunk benne, hogy a VitalMix multivitamin termékcsalád készítményei segítenek Önnek, és ezzel hozzájárulhatunk az egészségének javításához és megőrzéshez!